La millor hosteleria amb tradició familiar    
             
       
Hotel
com arribar
NOTíCIeS
RESERVeS
visita turística
LA CATEDRAL El seu interior és lluminós a causa del nombre de ventanals i la substitució de murs per arquejades. En l'absis es troba el retaule de la Transfiguració, obra del notable artista Jaume Huguet, del segle XV, i en l'altar major, el retaule de Santa Maria, de fusta policromada, amb escenes del Nou Testament i de la Verge. El claustre de la catedral, construït per als canonges de San Agustín, presenta una forma irregular i conté una valuosa col·lecció d'inscripcions en els seus murs. A ell s'accedeix des de l'exterior pel característic portal de l'Olivera (segle XVIII), d'estil barroc.    
     
   
CASTELL DE LA "SUDA" L'actual castell de Sant Joan, antigament cridat de la Sua, es de l'època dels primers pobladors de Tortosa; i les cases que estan adossades són la part de la ciutat que es va edificar primer, protegida, per la fortalesa.    
     
   
DELTA DE L'EBRE Parc natural espanyol de la província de Tarragona, a Catalunya, repartit entre les comarques de Baix Ebre i Montsiá, dues de les tres que formen la regió de Tortosa. Va ser creat en 1983, i en 1986 s'inclou, com part del parc, la marge dreta del delta de l'Ebre, amb el que la superfície total és de 7.736 hectàrees.    
     
   
MONT CARO Es tracta d'un dels ports més durs i impressionants de Catalunya. I sens dubte una bella ascensió, plagada de corbes de ferradura, que ens permetrà anar contemplant, a mesura que anem ascendint, una cada vegada major extensió de la desembocadura i delta de l'Ebre.    
     
   
 
   
             
Els cinquanta anys d'experiència que portem al seu servei ens permeten tenir amb orgull aquest lema com bandera. L'excel·lent i acurat tracte al client i el gust per cadascun dels detalls fan la resta.
Av. de la Generalitat, 139 info@hotelvirginia.net
Tel:977 44 41 86 Fax: 977 44 52 82 · 43500 TORTOSA